Motociklisti opet protestovali ispred Skupštine

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2010, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklisti opet protestovali ispred Skupštine

Tri meseca posle prvog protesta, oko 1.000 motociklista ponovo se okupilo ispred Parlamenta, sa zahtevom da se smanje porezi, takse i naknade za registracija motocikala.

Oni naglašavaju da vlasnici mnogo skupljih i po kubikaži jačih automobila, plaćaju mnogo manji porez, objavljeno je na sajtu Radiotelevizije Srbije.

Tako nesrazmeran odnos, podsećaju, nastao je posle uvođenja takse na luksuz, jer je vožnja motora svrstana u tu kategoriju.

Bajkeri i bajkerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neki i sa decom, protestnu vožnju počeli su okupljanjem kod Ušća na Novom Beogradu, odakle su se, u koloni uz pratnju policije, uputili ka srpskom parlamentu, prolazeći preko Brankovog mosta i centralnih beogradskih ulica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.