Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista teže povrijeđen kod Lukavca

TUZLA - Četrdesetpetogodišnji motociklista iz Tuzle čiji su inicijali M.M. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Puračić kod Lukavca, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Motociklista je prevezen na Univerzitetski kliniki centar Tuzla, gdje je zadržan na liječenju.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su motocikl "kavasaki" i automobil "golf dva", kojim je upravljao muškarac iz Lukavca čiji su inicijali H.O. /59/.

Policija je izvršila uviđaj ove jučerašnje saobraćjne nezgode o kojoj je upoznat i kantonalni tužilac.

(ltk-info.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno sedam lica, od kojih troje djece

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017

TUZLA - Sedam lica, od kojih troje djece, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u Živinicama, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.