Izvor: Beta, 12.Avg.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista stradao u udesu

Mladić M. D. poginuo je večeras oko 21 sata u saobraćajnoj nesreći u ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara, saznaje radio Sto plus.Prema nezvaničnim informacijama, on je udario u automobil koji se iz sporedne ulice Mehmeda Alibašića uključivao u ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške povrede.Lekari Hitne pomoći su pokušali da mu pomognu, ali su posle nekoliko minuta reanimacije konstatovali smrt.Pored njega, na motoru se nalazio još jedan mladić koji je u udesu lakše povredjen. On je prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte bolnice gde mu je ukazana pomoć.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista stradao u udesu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2017

Mladić M. D. poginuo je večeras oko 21 sata u saobraćajnoj nesreći u ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara, saznaje radio Sto plus...Prema nezvaničnim informacijama, on je udario u automobil koji se iz sporedne ulice Mehmeda Alibašića uključivao u ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.