Motociklista poginuo u direktnom sudaru sa autom kod Medoševca

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 10:22

Motociklista poginuo u direktnom sudaru sa autom kod Medoševca

Muškarac starosti 40 godina poginuo je noćas jedan čas iz ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa "golfom" na Trgu republike u Medoševcu.

"O nesreći je obavešteno nadležno tužilaštvo i obavljen uviđaj, ali za sada nije poznato zbog čega je došlo do direktnog sudara motocila i 'golfa'", kazali su u policiji.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, ali je samo mogla da konstatuje smrt vozača motocikla.

U proteklih pet dana na području grada Niša dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali vozači motocikala, a u njima su dve osobe poginule, a četiri su povređene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Motociklista (40) poginuo u udesu u niškom naselju Medošavc

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2020

Muškarac starosti 40 godina iz niškog naselja Medoševac poginuo je noćas jedan čas iz ponoći, pošto se svojim motociklom sudario sa "golfom" na Trgu republike u Medoševcu, saznaje agencija Beta u niškoj policiji..."O nesreći je obavešteno nadležno tužilaštvo i obavljen uviđaj, ali za sada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.