Motociklista poginuo, još osmoro povredjeno u saobraćajnim nesrećama

Izvor: Beta, 14.Maj.2022, 08:11

Motociklista poginuo, još osmoro povredjeno u saobraćajnim nesrećama

Motociklista star 35 godina poginuo je sinoć oko 21 čas na autoputu kod beogradskog aerodroma, a u toku noći u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Beograda povredjeno je još osmoro ljudi, rečeno je u Hitnoj pomoći.Hitna pomoć u toku noći ukupno je na javnim mestima obavila 25 intervencija, uglavnom zbog problema sa alkoholisanim osobama, rečeno je agenciji Beta u toj službi.Ekipe hitne medicinske službe imale su ukupno 95 intervencija, a najviše zbog tegoba hroničnih bolesnika.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista poginuo, još osmoro povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu

Izvor: Danas, 14.Maj.2022

Motociklista star 35 godina poginuo je sinoć oko 21 čas na autoputu kod beogradskog aerodroma, a u toku noći u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Beograda povređeno je još osmoro ljudi, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.