Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostar među najtoplijim gradovima u Evropi, 50 stepeni izmereno u 15 časova

Mostar je danas jedan od najtoplijih gradova u Evropi, a prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda u 15 časova u tom gradu izmerena je temperatura od čak 50 stepeni.

Danas je vrhunac toplotnog talasa koji je pogodio BiH.

Najniža temperatura izmerena je na planini Bjelašnica, 20 stepeni Celzijusa.

U 14 časova u Banjaluci, Bijeljini, Doboju, Sarajevu, Tuzli i Foči izmereno je 36 stepeni, a u Višegradu i Trebinju 37 stepeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNE VRUĆINE U REGIONU: U Mostaru temperatura dostizala 50 stepeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Mostar je danas, kao i juče, jedan od najtoplijih gradova u Evropi...Danas u 16 časova u Mostaru je izmerena temperatura od čak 41 stepen Celzijusovih, a živa na termometrima je dostizala nevjerovatnih 50 stepeni na suncu, navodi Federalni hidrometeorološki zavod...Kao što je najavljeno, danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mostar među najtoplijim gradovima u Evropi, 50 stepeni izmereno u 15 časova

Izvor: Danas, 12.Avg.2019

Mostar je danas jedan od najtoplijih gradova u Evropi, a prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda u 15 časova u tom gradu izmerena je temperatura od čak 50 stepeni. Članak Mostar među najtoplijim gradovima u Evropi, 50 stepeni izmereno u 15 časova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.