Mostar: Migranti preskočili ogradu, pobegli iz kampa

Izvor: B92, 18.Maj.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostar: Migranti preskočili ogradu, pobegli iz kampa

Mostar -- Nekoliko migranata preskočilo je ogradu i pobeglo iz kampa Salakovac kod Mostara, javlja N1.

Navodi se da je u toku policijska potraga za ovim osobama.

Podseća se da su migranti koji su jutros krenuli iz Sarajeva prema izbegličkom centru Salakovac na odredište stigli u popodnevnim satima.

Navodi se da su migranti počeli da pristižu u Salakovac nakon višesatnog čekanja na Ivan-sedlu, nakon što su zaustavljeni kod Konjica.

Zaustavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konvoja sa migrantima izazvalo je lavinu reakcija, a ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić nazvao je neustavnom odluku komesara MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona da zaustavi konvoj.

Banjalučki mediji su objavili da je komesar policije Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ilija Lasić saslušan veceras u Mostaru u prostorijama Agencije za istrage i zaštitu BiH zbog toga što je kantonalna policija danas zaustavila migrante koji su bili upućeni u kamp u Salakovcu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIGRANTI POBEGLI IZ KAMPA KOD MOSTARA: Preskočili ogradu, policija ih traži!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2018, 09:10

Nekoliko migranata preskočilo je ogradu i pobeglo iz kampa Salakovac kod Mostara

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.