Mostar: Jedna osoba teško povređena u neredima, 10 uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 09:02

Mostar: Jedna osoba teško povređena u neredima, 10 uhapšenih

Portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić izjavio je danas da je u subotu uveče u neredima u Mostaru jedna osoba teško povređena, a da je 10 osoba privedeno.

Marić je za Klix.ba rekao da je u tuči učestvovalo više huligana koji su koristili palice, komade drveta i pirotehnička sredstva.

Brzom intervencijom policijskih službenika, javni red i mir je stavljen pod nadzor, dodao je predstavnik policije.

Na jednoj porodičnoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pričinjena je materijalna šteta, a tokom sukoba oštećena su i parkirana vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, grupa od oko 50 mladića koji su pripadnici navijačke grupe fudbalskog kluba Zrinjski, popularni Ultrasi, ušla je u mostarsko naselje Donja Mahala, nakon čega je došlo do sukoba sa meštanima i pojedinim članovima Veležove navijačke grupe Red Army.

Sve se odigralo za vreme policijskog časa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.