Morina će imati pošteno suđenje u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Morina će imati pošteno suđenje u Srbiji"

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da srpski sudovi mogu da obezbede fer i pravično suđenje albanskom državljaninu Ismailu Morini, čije izručenje iz Hrvatske traži Srbija.

- Moram da istaknem da spekulacije koje su se vodile u medijima da neće biti fer suđenje ili da neće imati adekvatne uslove u pritvoru nisu tačni - rekla je ministarka pravde za Tanjug.

Ona je podsetila da je u poslednjim izveštajima svih relevantnih institucija koje su vršile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obilazak zatvora u Srbiji konstatovano da tortura u srpskim zatvorima ne postoji, kao i da je položaj zatvorenika i te kako unapređen u odnosu na prethodne godine.

- Srpski sudovi mogu da obezbede fer i pravično suđenje - zaključila je Kuburović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kuburović: Morina će u Srbiji imati fer i pravično suđenje

Izvor: RTS, 06.Sep.2017

Ministarka pravde Nela Kuburović istakla je da nisu tačne spekulacije koje su se vodile u medijima da suđenje albanskom državljaninu Ismailu Morini neće biti fer ili da neće imati adekvatne uslove u pritvoru. . Nela Kuburović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.