Mora opet na suđenje: Ukinuta oslobađajuća presuda Vladi Mandiću

Izvor: Press, 10.Jul.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mora opet na suđenje: Ukinuta oslobađajuća presuda Vladi Mandiću

Sud se odlučio da ponovi suđenje Mandiću i njegovom bratu Draženku jer smatra da nije u potpunosti rasvetljeno činjenično stanje, prenosi Alo.
- U prvoj presudi je utvrđeno da nema moje i krivice moga brata. Nadam se da će sada postupak brže odvijati i da će u najkraćem roku biti doneta presuda. Verujem u srpsko pravosuđe – rekao je juče Mandić i dodao da je iznenađen i šokiran odlukom.
Mandić je ukazao i na to da je Marković tri puta menjao iskaz, i da je u prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << optužio izvesnog Okuku, koji je prošao poligraf.

 
- Kada mu je taj pokušaj propao, otišao je opet u policiju i optužio mog brata Draženka, a potom na sudu menjao iskaze –dodao je Mandić.
Prema optužnici, Vladimir Mandić je kritičnog dana zakazao sastanak sa Markovićem na Ušću, na kojeg je, dok je izlazio iz automobila, navodno nasrnuo Draženko Mandić i ranio ga u grudi hicem iz pištolja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.