Monstruozno: Pravili pite od ljudi, pa prodavali komšijama! (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Apr.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozno: Pravili pite od ljudi, pa prodavali komšijama! (VIDEO)

Troje Brazilaca kanibala koji su nedavno uhapšeni pravili su pite savijače od ljudskog mesa i prodavali ih komšijama, otkrila je policija. Trojac je uhapšen zbog ubistva dveju žena, ali je policija našla još pet njihovih žrtava.

Rusija: Uhapšen osumnjičeni za ubistva i kanibalizam

Češka: Kanibali jeli meso žive dece (VIDEO)

Žorge da Silveira (51), njegova supruga Izabel Pires (51) i ljubavnica Bruna da Silva (25) nakon hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rekli su da su ubijali i jeli ljude da bi očistili dušu. Istraga o njima je počela nakon što je Da Silviera otkrio da je on autor knjige „Otkrivenje šizofreničara”, u kojoj se navode detalji o delovanju sekte za pročišćenje duše.

(S media, Kurir)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Monstruozno: Pravili pite od ljudi, pa prodavali komšijama!

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2012, 01:26

Troje Brazilaca kanibala koji su nedavno uhapšeni pravili su pite savijače od ljudskog mesa i prodavali ih komšijama.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.