Monstruozno: Majka podvodila 11-godišnju ćerku!

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozno: Majka podvodila 11-godišnju ćerku!

Jedna Amerikanka pokušala da proda nevinost svoje 11-godišnje ćerke. SMS-om slala slike nage ćerke potencijalnim ''kupcima''. Maloletnicu od monstruozne majke spasao očuh.

Neimenovana žena iz Solt Lejk Sitija u SAD-u uhapšena je jer je na prodaju nudila nevinost svoje 11-godišnje ćerke. Od jednog muškarca tražila je 10.000 dolara, dok je on tražio oralni seks.

Nemoralna majka našla se u ponedjeljak pred sudom u Solt Lejk Sitiju zbog optužbe da je jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muškarcu na prodaju nudila nevinost svoje ćerke.

Zbog silovanja maloletnice sedam godina zatvora

Berluskoni imao seks sa maloletnicom

Zbog maloletnice privedeno desetak gradjana

Policija je saopštila da su i majka i devojčica pozirale u donjem rublju pred spomenutim muškarcem, a celi slučaj otkriven je slučajno nakon što je ženin dečko pročitao njene poruke na mobilnom.

Celi dogovor je otkriven pomoću poruka.

(danas.net.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nudila nevinost svoje maloletne ćerke za 10.000 dolara

Izvor: SrbijaNet.rs, 24.Maj.2011

Žena iz Salt Lejk Sitija, čije ime još uvek nije poznato, našla se u ponedeljak pred sudom zbog optužbe da je jednom muškarcu ponudila nevinost svoje jedanaestogodišnje ćerke u zamenu za 10.000 dolara. Ceo slučaj otkriven je slučajno. Naime, dečko ove nemoralne majke

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.