Monstrum davio tromesečne blizance u kadi, kada je uleteo komšija, spasao je decu i ubio oca. Sada mu preti zatvor (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum davio tromesečne blizance u kadi, kada je uleteo komšija, spasao je decu i ubio oca. Sada mu preti zatvor (FOTO)

Keš Frimen iz Oklahome spasio je blizance koji su imali samo 3 meseca, kada je upucao i ubio njihovog oca koji je pokušavao da ih udavi u kadi.

Leland Foster, otac dece je došao u kuću u kojoj živi njegova supruga s decom. Nije bio u dobrom odnosima sa njom te joj je pretio nožem dok je pokušavao da udavi njihovu decu.

Tada je 12-godišnja devojčica koja je takođe bila u toj kući i za koju se veruje da je unuka vlasnika te kuće, otrčala do komšije tražeći pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Keš Frimen je došao u kuću i kada je video šta se događa odmah je upucao u leđa Lelanda Fostera i izvadio decu iz kade u kojoj ih je otac davio.

Policija u mestu Ada u Oklahomi je izjavila kako su deca dobro i da su puštena iz bolnice, piše Independent.

Foto: Police

Keš Frimen, komšija koji je ubio oca dece, proglašen je junakom od brojnih korisnika društvenih mreža koji tvrde da se ne zna šta bi se dogodilo da im nije pritekao u pomoć.

Majka dece je pozvala hitnu pomoć te ju je ispitala policija, ali je ubrzo puštena. Kako piše Independent, Leland Foster je već ranije bio optužen za porodično nasilje.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.