Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je VIDEO

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je VIDEO

Beograd -- Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala pre sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, obratila se otmičaru.

Ona je uživo, u Jutarnjem programu TV Prve, izjavila da se oseća nemoćno i da nema više snage. "Želim sovje dete natrag", kazala je ona. Rekla je i da ih je posetio direktor policije koji im je reko da policija veruje da je Monika živa.

Na pitanje da li bi želela nešto da poruči Ninoslavu Jovanoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << serijskom silovatelju za kog policija veruje da je oteo njenu ćerku, ona je rekla:

"Da ima samo malo srca da pusti moju ćerku. Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku- dosta sam te maltretirao idi kći majci i ocu..", rekla je majka Monike Karimanović, koja je nestala rano ujutru 20. decembra na putu do škole, od kada joj se gubi svaki trag.

Kasnije će se ispostaviti da je otprilike u vreme njenog nestanka, nestao i Jovanović, javnosti poznat i kao Malčanski berberin - višestruki silovatelj i pedofil. MUP je juče uputio apel građanima sa slikom, uz napomenu da se traga za tom osobom.

Potraga za Monikom traje već danima, a u nju su uključene sve raspoloćive i specijalne jedinice MUP-a, uključujući i pse tragače i helikoptere. U jučerašnjoj akciji MUP je objavio i snimke pretresene kuće za koju se veruje da ju je koristio Jovanović i u kojoj su, kako je rečeno, nađeni dokazi da je u njoj bila i Monika.

Opširnije u VIDEO - prilogu. Izjavu Monikine majke poslušajte od 16. minuta

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Monikina majka poručila otmičaru: "Želim svoje dete natrag"

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2019

BEOGRAD - Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala prije sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, rekla je danas, obraćajući se otmičaru, da "želi svoje dete natrag".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.