Monahinja koja osuđenike na smrt prati do vešala

Izvor: Danas, 03.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monahinja koja osuđenike na smrt prati do vešala

JOSEPH NAIR FOR THE BBCSestra Đerard Fernandez: savetnica i prijateljica osuđenih na smrtnu kaznu Katolička časna sestra iz Singapura je počela da piše pisma ženi osuđenoj na smrt 1981. godine. Njih dve će se dopisivati narednih sedam godina. Monahinja je sestra Đerard Fernandez, a zatvorenica Tan Mui Ču, njena bivša učenica koja je osuđena na […] Članak Monahinja koja osuđenike na smrt prati do vešala se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stalan porast broja zaposlenih u Kraljevini Jugoslaviji

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

Jugoslovenski listovi Pravda i Vreme pre tačno osamdeset godina pišu o zategnutim odnosima Amerike i Sovjetskog saveza, kao i o domaćim socijalnim pitanjima Članak Stalan porast broja zaposlenih u Kraljevini Jugoslaviji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.