Momiroviću pozlilo na gradilištu, hitno operisan u Užicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2021, 17:09

Momiroviću pozlilo na gradilištu, hitno operisan u Užicu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću uspešno je danas operisan u bolnici u Užicu, potvrđeno je Tanjugu u toj ustanovi.

Momiroviću je operisano slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja.

Ministru je pozlilo danas na gradilištu tokom obilaska radova na izgradnji deonice autoputa Preljina - Požega, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici,

Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autoputa od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta ''Obilaznica oko Požege''.

Momirović se tokom obilaska radova, a i kasnije tokom sastanka sa Nikitovićem požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost, ali je krenuo u novi obilazak gradilišta, a planirao je i da obiđe opštinu Požega.

Ubrzo zatim mu je pozlilo, pa je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.