Momirović: EKSPO 2027 će biti najveći događaj ikada organizovan u našoj zemlji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 18:52

Momirović: EKSPO 2027 će biti najveći događaj ikada organizovan u našoj zemlji

Ministar Momirović izjavio je da ovaj događaj će generisati više milijardi evra investicija u našu ekonomiju

Ovo je velika pobeda naše države, velika pobeda naše politike, ovo je veliki znak poverenja koje su nam ukazale zemlje koje su dale prednost Srbiji u odnosu na naše konkurente u ovoj trci u kojoj je cilj bio dobijanje domaćinstva jedne svetski poznate i priznate manifestacije poput EKSPO-a 2027, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naši konkurenti u ovoj trci, ali i naši prijatelji, Španija, SAD, Argentina i Tajland, imali su takođe dobre prezentacije i nastupe. Čestitam i njima. EKSPO 2027 će biti najveći događaj koji se ikada desio u našoj državi. Ovaj događaj će generisati više milijardi evra investicija u našu ekonomiju, generisaće više miliona posetilaca, što automatski znači više poslova za našu industriju. EKSPO 2027. će uvećati prepoznatljivost Srbije širom planete na nivo o kome mi u ovom trenutku ne možemo ni da sanjamo. Srbija je spremna da ugosti sve koji 2027. godine budu došli na EHPO - izjavio je ministar Momirović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.