Momenat kada je pesmu prekinuo rafal kalašnjikova / VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momenat kada je pesmu prekinuo rafal kalašnjikova / VIDEO

Svedoci tragedije u Žitištu ustupili su televiziji B92 audio snimak trenutka kada je Slaviša Zlatić zapucao iz kalašnjikova na goste kafića.

U 16 sati u Žitištu je sahranjena bivša supruga ubicem Dijana Zlatić, istovremeno u Karađorđevu su se prijatelji i porodica su se oprostili od njene drugarice Jovane Popović, a u toku dana i u ponedeljak će biti sahranjeno još troje žrtava.

Većina povređenih je prevezena u bolnicu u Zrenjaninu, gde se nalazi 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pacijenata, svi su stabilno, a u subotu je jedna pacijentkinja prevezena u Klinički centar Vojvodine, gde je operisana.

Atmosfera u Žitištu je mirna, vlada muk, a za razliku od subote kada su meštani govorili za medije, u nedelju to nije slučaj...

Opširnije u video prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) KAD PESMU PREKINE RAFAL KALAŠNJIKOVA: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu

Izvor: Kurir, 04.Jul.2016, 09:03

...Na snimku se jasno čuje da se gosti pomenutog kafea zabavljaju, pevajući legendarni hit Bijelog dugmeta "Lipe cvatu" A onda je muziku zamenio zaglušujući rafal..Tragovi krvavog pira u kojem je Siniša Zlatić ubio bivšu ženu i još petoro ljudi bili su vidljivi na svakom koraku u kafeu „Makijato“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.