Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momčilovićima rok do januara da dokažu vlasništvo

NOVI SAD -

Radio-televizija Vojvodine, nastavljajući da prati priču o porodici Momčilović iz Novog Sada kojoj je pretilo prinudno iseljenje, saznaje da je njihov slučaj pomeren je za januar, kada će imati priliku da dokažu da je stan u kome žive njihov.

Sudski izvršitelj, u pratnji petoro policajaca pokušao je prošle sedmice prisilno da iseli porodicu Momčilović iz stana u ulici Danila Kiša u Novom Sadu, u kojem žive od 2008. godine.

Momčilovići su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stan kupili od Gordane Rudakov preko investitora Save Babića, koji se u međuvremenu našao u pritvoru zbog višestruke prodaje stanova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.