Momci kažu: Najpoželjnija je Dženifer Lorens

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momci kažu: Najpoželjnija je Dženifer Lorens

U tradicionalnoj godišnjoj anketi magazina "AskMen" zvezda filma "Igre gladi" proglažena je za najpoželjniju slavnu ženu na svetu.

Uzervši u obziro i ovu anketu, definitivno devojke bez oblina polako odlaze u prošlost, pa je tako na drugom mestu "bucmasta" Kejt Apton, a odmah iza njih je zvezda filma "Muškarac koji mrzi žene", Runi Mara.

Četvrta je pevačica Rijana, a prate je glumica Ema Stoun i manekenka Miranda Ker koju je magazin "Eskvajer" proglasio najseksepilnijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na svetu. Zanimljivo je da je na visokom sedmom mestu Kristen Stjuart, a Bondova devojka Berenis Marlo je na poslednjem, 99. mestu. Zašto, nikome nije jasno...

Pogledajte kompletnu listu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Najpoželjnija žena na svetu

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Dec.2012

U tradicionalnoj godišnjoj anketi magazina “AskMen” zvezda filma “Igre gladi”, glumica Dženifer Lorens, proglažena je za najpoželjniju slavnu ženu na svetu. Uzervši u obziro i ovu anketu, definitivno devojke bez oblina polako odlaze u prošlost, pa je tako na drugom mestu “bucmasta” Kejt...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.