Momak izrešetao devojku ISPRED KAFANE, pre toga MIRNO SEDELI u lokalu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momak izrešetao devojku ISPRED KAFANE, pre toga MIRNO SEDELI u lokalu (VIDEO)

Jutros se dogodilo ubistvo u kafani "Kod amidže" kod pijace Heco, opština Ilidža.

- Detalje u ovom momentu nemamo. Veštak sudske medicine i pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo su krenuli na uviđaj. Najverovatnije se radi o ubistvu. Uviđajem, koji će uskoro početi, rukovodiće dežurna kantonalna tužiteljka - potvrdila je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Izvor kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je devojka ubijena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred kafane iz vatrenog oružja.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, navodno je momak ubio devojku.

Ubistvo se dogodilo pre više od dva sata, a navodno su momak i devojka sedeli zajedno u ugostiteljskom objektu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba sa ciljem rasvetljavanja ovog ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama istražitelji sklapaju kockice zločina i da imaju određene indicije o počiniocu i da se oko njega steže obruč.

U toku je uviđaj, koji će trajati satima. Kako se moglo videti na licu mesta, istražitelji su pronašli mnoštvo dokaza.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.