Moler iz sela Sovljak slavi Vučićev rođendan: Pozvano čak sto zvanica

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 18:29

Moler iz sela Sovljak slavi Vučićev rođendan: Pozvano čak sto zvanica

Stanislav Tomić Cale iz sela Sovljak kod Uba odlučio je da danas proslavi rođendan predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je pozvao stotinjak prijtelja i meštana svog sela na proslavu. On kaže da je njegov motiv to što je jedino pod vlašću Aleksandra Vučića radio i zaradio kao čovek.

"Ja imam malu molersku radnju koja se pored moleraja bavi tesarskim i fasaderskim poslovima, zove se 'Lena' po mojoj unuci od sina, kojeg sam nažalost izgubio, zbog toga me >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duša boli kada vidim kako našeg predsednika i njegovu decu kojekakvi probisveti vređaju na najgori mogući način. Zbog toga sam odlučio da sazovem moje prijatelje i ne gledam ko je vlast i opozcija, već zovem ljude sa kojima brojim ove božije dane na zemlji.

Spremio sam vruću prasetinu i staru rakiju da proslavimo rođendan čoveku zbog čijeg truda i rada, tvrdim, a imam lepih godina, svi oni koji su hteli da rade su mogli da zarade, i ja i moje komšije i moji seljani. Nikada nisam bio ni u jednoj politici, a ljude delim na dobre i loše. Ovo je moja odluka, ja nisam neki imućan čovek ali za toliko imam, da počastim ljude", kaže Stanislav za Glas zapadne Srbije.

Inače, Stanislav u svom selu važi za vrednog, poštenog i radnog čoveka.

"Imao je teških trenutaka u životu ali je ostao vedar čovek, uvek dobronameran i spreman svima da pomogne. Celo selo ga zna kao poštenjačinu i dobričinu", kaže Sreten Božić, meštanin Sovljaka koji u centru sela drži prodavnicu i kafanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEVEROVATNA ODLUKA ZANATILJE IZ SELA KOD UBA Cale je moler i odlučio je da napravi proslavu za Vučićev rođendan

Izvor: Kurir, 05.Mar.2024

Neobična proslava odigrava se u selu Sovljak kod Uba, jer je moler Stanislav Tomić svima poznat pod nadimkom Cale odlučio da večeras proslavi ni manje, ni više - već rođendan predsednika Aleksandra Vučića koji je rođen 5. marta. Pozvao je oko 50 prijatelja i meštana sela, a kao razlog za ovakvu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.