Moldovan: Pojele nas trema i aždaje

Izvor: Mondo, 09.Avg.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moldovan: Pojele nas trema i aždaje

Nikolina rekla da je trema "kriva" za osmo mesto u finalu, a Olivera dodala da su ih "pojele aždaje".

Srpska kajakašica Nikolina Moldovan rekla je da je trema "pojela" nju i njenu sestru Oliveru u finalu trke na 500 metara na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Nismo bile na svom nivou, pojela nas je trema. Bilo je sve dobro do pred trku. Bile smo opuštene, a trener nam je govorio da svet neće propasti ako ne ostvarimo dobar rezultat. Ništa nije vredelo", rekla je Nikolina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Moldovan pošto su stigle osme u finalu.

Njena sestra Olivera kazala je da im nedostaju trke i da zato ne mogu da se nose sa, kako je rekla, "aždajama".

"Kao mlađe juniorke smo bile konkurentne. Nedostaju nam te trke, jer smo sada ušle među ove aždaje koje nas jedu. Nadamo se da su pred nama dva olimpijska ciklusa, a ne jedan", rekla je Borčanka.

(Beta, foto Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.