Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 01:30

Moka se OGLASIO povodom POMIRENJA Anđele i Zvezdana! Nije mogao da prećuti…

Nekadašnji košarkaš Zoran Slavnić Moka, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, nije krio sreću zbog sinovljevog pomirenja sa starletom Anđelom Đuričić.
Anđela Đuričić, Zvezdan i Moka Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić, screenshot TV Pink / Ringier


Zoran je putem društvenih mreža >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << podelio njihov zajednički snimak, na kom ih je moguće videti kako se grle, uz emotikon srca i kratku poruku: „Maki…“.
Zoran Slavnić Moka (Foto: Instagram/zoran_slavnic_moka_)
– Ja, Moka Slavnić, javno se obraćam Anđeli Đuričić, i imam samo jedno da kažem da smo uz nju do kraja rijalitija, i da, kad izađe, saznaće istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim, kao i Mićo Pržulj, da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja, i samo nastavi još jače, i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje ime više ne stavlja u svoja prljava i pokvarena usta – napisao je, podsetimo, pre nekoliko dana na Instagramu Slavnić.
Zoran Slavnić Moka (Foto: Instagram/zoran_slavnic_moka_)
– Neka te tuži. Ja ću platiti sve sudske troškove i naočare koje si polomila. Lomi i dalje. Ja nisam protiv svog sina, to svima treba da bude jasno. I on, i njegovo zdravlje su mi na prvom mestu. To znači da treba da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane da sluša naređenja. Ne postoji novac koji može da zameni pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja. Sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je. Nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja! Podržavamo te! Moka i Slavica Slavnić – zaključio je tada nekadašnji košarkaš.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

„ZGAZILA SI PODRŠKU PORODICE!“ Maja postavila Anđelu na mesto

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023

Nakon što se pomirila sa bivšim ljubavnikom Zvezdanom Slavnićem, zadrugarka Anđela Đuričić je stala na „ratnu nogu“ sa starletom Majom Marinković, sa kojom ju je nekadašnji robijaš varao u međuvremenu.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.