Moja žena je najbolja i volim je: Šta je na saslušanju rekao policajac Bratislav iz naselja Braće Jerković?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja žena je najbolja i volim je": Šta je na saslušanju rekao policajac Bratislav iz naselja Braće Jerković?

Kako se saznaje policajac kome se na teret stavlja nasilje u porodici izneo je odbranu pred tužiocem tvrdeći da navodi iz prijave nisu tačni.

Bratislavu Stojiljkoviću policajcu koji je pre nekoloko dana napravio incident u beogrdskom naselju Braće Jerković kada je naoružan navodno pretio supruzi, prisutnim novinarima i komšijama a potom i da će izvršiti samoubistvo Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana.

Isti mu je određen zbog sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo i uticati na svedoke.

Rekao je da je tačno da on i supruga imaju porodičnih problema, da razmišljaju o razvodu, ali da je nije tukao, maltretirao niti joj pretio. Tvrdi da je njegova žena najbolja i da je on bez obzira na sve i dalje mnogo voli. Kaže i da nikome nije pretio službenim pištoljem niti je nameravao da naudi drugom kao ni sebi jer želi da živi zbog sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.