Izvor: Piplmetar.rs, 21.Apr.2024, 01:30

„Moja princeza!“ Aleksandra se porodila, ali i Dejan ima razlog za slavlje! Saopštio srećnu vest u ponoć

J. G.


Oglasili se on i njegova devojka Jovana

Foto: Instagram/dejan_dragojevic_official_

Rijaliti igrač, Dejan Dragojević, nakon romanse sa Aleksandrom Nikolić, koja se neslavno završila, uplovio je u vezu sa Jovanom Stojanović.
Da je ponovo zaljubljen, prvo je krio od javnosti, a kada je njihova veza postala stabilna, počeo je da se pojavljuje na javnim događajima sa njom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i da kači njihove zajedničke fotografije i snimke.
Dejanovoj izabranici je danas rođendan, a Dragojević joj je priredio iznenađenje malo pre ponoći.
Na svom Instagram profilu objavio je snimak sačinjen od njihovih najlepših i najluđih uspomena, a u opisu joj je poručio:
Tačno u 00:00 počinje tvoj dan. Dan kada se rodila moja princeza, toliko smo udaljeni a sudbina nas je tako lako spojila. Kažu da Bog da uvek ono čemu čovek teži, ja jesam težio tome da me neko voli najviše, da bude sličan meni i da mi život bude kao bajka, ali nisam mislio da ću ikad naići na takvu osobu koja će mi tu bajku sa papira pretvoriti u stvarnost. Volim te najviše na svetu i hvala ti na svemu – poručio je Dejan svojoj lepšoj polovini, a ona je prokomentarisala kratko, ali dovoljno jako:
– Volim te! – poručila mu je Jovana, a snimak pogledajte ispod.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Moja princeza. Volim te najviše": Veliko slavlje u domu Dejana Dragojevića! Objavio nikad emotivniji snimak sa devojkom, ONA PLAČE OD SREĆE

Izvor: Blic, 21.Apr.2024

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević već neko vreme uživa u ljubavi sa Jovana Stojanović, nakon što se njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.