Moja majka je te noći bila u RTS

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja majka je te noći bila u RTS"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je večeras informacije objavljene na društvenim mrežama da je u noći kada je 1999. bombardovan RTS "sklonio svoju majku".

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Ne volim da govorim o takvim stvarima, ali moja majka je te noći bila u RTS-u, da li je bila dežurni novinar ili urednik ne znam, u te stvari se ne razumem. Raketa je pala nekoliko metara od nje, bila je uplašena...Ne samo da je nisam sklonio, već te noći nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni trebalo da radi, bila je te noći tu slučajno i nije poginula", rekao je predsednik.

"...A da ja sad odgovaram lažovima, na takvoj sam poziciji da ne smem ni da kažem šta bih tim ljudima odgovorio", rekao je Vučić.

On je rekao da je suština svega toga - da su u opoziciji shvatili da kad-tad na izbore mora da se izađe, a da ih narod neće.

"Zato je jedina nada da će mi odseku noge, ili da lično poludim zbog pritisaka i optužbi koje se svakodnevno protiv mene izgovaraju - da sam izdajnik, 532 čoveka dnevno to izgovara na društvenim mrežama", kaže Vučić.

On je rekao i da je RTS na lažnu priču o njegovoj majci korektno reagovao.

Podsećamo - Radio-televizija Srbije saopštila je nedavno  da su pojedine javne ličnosti, učesnici rasprava na društvenim mrežama, svesno lažu objavljuući da je Aleksandar Vučić sklonio svoju majku, novinarku RTS-a Angelinu Vučić pre bombardovanja u noći 23. aprila 1999.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.