Moja draga supruga, sin i ćerka jutros su poginuli na letu: Slovački poslanik izgubio celu porodicu, njegova poruka kida dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja draga supruga, sin i ćerka jutros su poginuli na letu": Slovački poslanik izgubio celu porodicu, njegova poruka kida dušu

"Sa dubokom tugom objavljujem da su moja draga supruga Blanka, sin Martin i kći Mišel jutros poginuli".

Anton Hrnko, slovački poslanik, objavio je da su njegova žena i dvoje dece među mrtvim putnicima koji su bili na letu "Etiopijan Erlajns".

- Sa dubokom tugom objavljujem da su moja draga supruga Blanka, sin Martin i kći Mišel umrli tokom vazdušne katastrofe u Adis Abebi danas u jutarnjim satima - napisao je on i zamolio za malo tišine u njihovu čast.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Život na ovom letu izgubilo je 157 putnika, a među je bio i jedan srpski državljanin Đorđe Vdović (54).

Među putnicima su bila i 32 državljana Kenije, 18 Kanade, devet Etiopije, po osam Italije, Kine i Amerike, po sedam britanskih i francuskih, šest egipatskih, pet holandskih, te po četiri indijska i slovačka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOVAČKI POSLANIK IZGUBIO PORODICU: Moja draga supruga, sin i ćerka poginuli su jutros u Boingu 737

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2019

Slovački poslanik, Anton Hrnko objavio je da su njegova žena i dvoje dece među mrtvim putnicima koji su bili na letu "Etiopijan Erlajns". Slovački poslanik, Anton Hrnko objavio je da su njegova žena i dvoje dece među mrtvim putnicima koji su bili na letu "Etiopijan Erlajns"....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.