Moj sin je svoju priču na zemlji završio Reči Nenada Periša kidaju: Danas stižu nalazi obdukcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 08:21

"Moj sin je svoju priču na zemlji završio" Reči Nenada Periša kidaju: Danas stižu nalazi obdukcije

Nalazi obdukcije tela koje je juče izvučeno iz Dunava trebalo bi da budu gotovi već danas

Sumnja se da je mladić koji je kod Ade Huje izvučen iz reke zapravo nestali Splićanin, Matej Periš. Ipak, nakon obdukcije to će biti zvanično potvrđeno.

S obzirom na to da pokojni momak na sebi ima istu majicu i patike, kao što je imao Periš, svi su uvereni da je telo njegovo.

Oglasio se čak i Matejev otac, Nenad Periš koji je poručio da mu je mnogo teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog svega.

- Čekali smo vest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jeste, bolna, nikakva, teška - kazao je Nenad za HRT.

Nakon što ga je naša policija obavestila da je u Dunavu nađeno telo muškarca čija odeća odgovara opisu odeće u koju je bio obučen njegov sin Matej, koji je nestao u Beogradu 30. decembra 2021.

Periš je poručio i da je svestan da je njegov sin svoj život na zemlji završio:

- Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a verujte mi da je strašno teško, čovek mora imati nadu. Mene moja vera uči da nada uvek postoji. Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu. Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.