Izvor: Istinomer.rs, 18.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj komšija – borac za pravdu

Problemi građana na lokalu, na čiju ozbiljnost je uticala višedecenijska nebriga nadležnih, podstakli su formaciju velikog broja inicijativa i udruženja. U njima, obični ljudi, po završetku svog radnog dana, umesto da odahnu, kreću u jedan drugi posao - borbu protiv sistema. Kako je došlo do toga da gradske vlasti ne rade svoj posao, a da su građani na lokalu primorani da se sami bore za osnovne uslove za normalan život i rad? 
The post Moj komšija – borac za pravdu appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada država nije po meri građana

Izvor: Istinomer.rs, 18.Nov.2019

Kako je došlo do toga da gradske vlasti ne rade svoj posao, a da su građani na lokalu primorani da se sami bore za osnovne uslove za normalan život i rad? . The post Kada država nije po meri građana appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.