Mogući odroni zbog otapanja snega

Izvor: RTS, 23.Mar.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogući odroni zbog otapanja snega

Povoljni vremenski uslovi doprinose nesmetanom obavljanju saobraćaja, a porast dnevnih temepratura i otapanje snega mogao bi biti uzrok odrona, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Saobraćaj je pojačan na prilaznim putevima većim gradskim sredinama, prenosi Tanjug.
Vozačima se savetuje da i pored povoljnih vremenskih prilika voze oprezno i pažljivo posebno na deonicama koje prolaze kroz stenske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << useke i klisure.
Neprohodni su putni pravci Odvraćenica - Preko Brdo i Kriva Feja - Besna Kobila - Gornja Ljubata.
Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.
Nastavljaju se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije na deonici od zone "Hitna Pomoć" do naplatne stanice Bubanj Potok, koji će se obavljati iz preticajne i zaustavne trake od sedam do 18 časova, radnim danom i od sedam do 15 sati subotom, dok će za saobraćaj biti slobodna vozna saobraćajna traka.
Na delu autoputa Beograd - Niš, kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš - Beograd, pa se saobraćaj u dužini od oko 600 metara obavlja samo brzom (preticajnom) trakom.
U toku su pripremni radovi na popravci autoputa između Malog Požarevca i Ralje u smeru ka Nišu, koji se izvode svakim danom, sem nedelje, od osam do 17 časova.
Izvode se radovi na proširenju naplatne stanice "Stara Pazova", na auto-putu, tokom kojih naplatna stanica radi smanjenim kapacitetom.
Zbog izgradnje Koridora 10 na auto-putu saobraćaj je preusmeren sa državnog puta kod Grdelice, na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na Južnoj Moravi u dužini od 1.800 metara, gde se saobraćaj ponovo vraća na državni put.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na prilazima gradovima

Izvor: Akter, 23.Mar.2015

Prvi radni dan u nedelji obično donosi pojačan saobraćaj na prilazima većim gradskim sredinama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije..Porast dnevnih temepratura i otapanje snega može dovesti do odrona i..vozačima se savetuje oprez, posebno u deonicama koje prolaze kroz..stenske useke i klisure...Prema...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.