Moguće da je Navaljni otrovan

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moguće da je Navaljni otrovan"

Opozicioni lider Aleksej Navaljni možda je otrovan, izjavila je doktorka Anastasija Vasilijeva, koja je videla opozicionog lidera u bolnici.

Vasilijeva, koja je nekoliko godina njegov lekar, rekla je da oticanje i osip po licu koje Navaljni ima mogu biti znakovi hemijskog trovanja, prenela je agencija AP.

Ona je navela i da bolnički zvaničnici, koji su prethodno saopštili da je reč o alergijskoj reakciji Navaljnog, nisu sproveli potrebne testove.

Navaljni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u nedelju prevezen u bolnicu iz zatvora, gde služi 30-dnevnu kaznu zbog nezakonitog protesta.

Uhapšen je nekoliko dana posle velikog protesta na kojem je policija pritvorila skoro 1.400 ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dr Vasilijeva: Moguće da je Navaljni otrovan

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2019

MOSKVA - Opozicioni lider Aleksej Navaljni možda je otrovan, izjavila je danas doktorka Anastasija Vasilijeva, koja je vidjela opozicionog lidera u bolnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAVALJNI ZAVRŠIO U BOLNICI, A SADA SE OGLASILA I NJEGOVA LEKARKA: Sumnja da je možda otrovan, ima otok i osip po licu!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2019

Opozicioni lider Aleksej Navaljni možda je otrovan, izjavila je doktorka Anastasija Vasilijeva, koja je videla opozicionog lidera u bolnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.