Moguć vojni scenario: Nakon napada u Saudijskoj Arabiji oglasili se Rusi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć vojni scenario: Nakon napada u Saudijskoj Arabiji oglasili se Rusi

Šef ruske spoljne obaveštajne službe rekao je da je moguć vojni scenario posle napada na saudijska naftna postrojenja

Podsetimo, u napadu dronovima u subotu oštećen je sam centar postrojenja Saudijske Arabije za proizvodnju nafte. To postrojenje je učestvovalo u globalnom snabdevanju naftom s pet odsto.

- Vojni scenario je moguć nakon napada na naftna postrojenja u Saudijskoj Arabiji, ali nadam se rešenju koje će problem rešiti mirnim putem - rekao je Sergej Nariškin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Strepnja zbog cene nafte i sukoba

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019, 08:29

Grupisanje oko Vašingtona i Teherana posle napada dronovima na saudijska postrojenja; Hamnei: Propast politike pritiska SAD. Nariškin: Mogućnost vojnog scenarija ODGOVORI na dva ključna pitanja posle napada dronovima na naftna postrojenja u Saudijskoj Arabiji - kako će se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.