Moguć uticaj na saobraćaj usled zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 23:42

Moguć uticaj na saobraćaj usled zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu

Zbog današnje zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla“ može doći do uticaja na saobraćaj Er Srbije.

Zbog zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, može doći do uticaja na saobraćaj Er Srbije, saopšteno je večeras iz srpske nacionalne avio-kompanije.

Aktuelna zabrana koja je druga od večeras i za koju se procenjuje da bi mogla da traje i do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri časa, mogla bi uticati na saobraćaj Er Srbije u jutarnjem talasu. Nadležne službe Er Srbije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja, navode iz Er Srbije.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.

Zbog grmljavine usled najavljenih vremenskih nepogoda, na beogradskom aerodromu je od 21 časa aktuelna zabrana snabdevanja aviona gorivom, u skladu sa odredbama Zakona o vazdušnom saobraćaju i propisanoj bezbednosnoj proceduri, saopšteno je ranije večeras sa aerodroma ''Nikola Tesla''.

''Napominjemo da ovo ne znači da je aerodrom zatvoren za saobraćaj'', navodi se u saopštenju aerodroma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.