Mogu da kukaju, da plaču, da me napadaju, ali Srbija će da ih pretekne! Vučić odgovrio Milanoviću na provokacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:04

"Mogu da kukaju, da plaču, da me napadaju, ali Srbija će da ih pretekne!" Vučić odgovrio Milanoviću na provokacije

Vučić je u obraćanju novinarima komentarisao i predsednika Hrvatske Zorana Milanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Mađarskoj, gde sutra učestvuje na četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti.

, koji u poslednje vreme napada predsednika Srbije i sve Srbe.

Podsetimo, Milanović rekao je na predavanju studentima Kolumbija univerziteta u Njujorku da je "za Srbiju najteža stvar što je Aleksandar Vučić bio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih i to je najveća prepreka za ulazak Srbije u EU".

- Nisam čuo da je bilo ko iz Srbije spaljivao kuće Milanovićima, ali znam da su sve kuće Vučića spaljene. Ja njemu i Hrvatskoj želim sve najbolje. Mogu da kukaju, da plaču, da me napadaju, da urlaju, viču, vrište, ne znam šta da rade sve, Srbija će da ih pretekne - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Mađarskoj, gde sutra učestvuje na četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti.

Pored toga, predsednik Vučić će imati i odvojene susrete sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, kao i sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom i predsednikom Vlade Češke Republike Andrejem Babišom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.