Mogerini da reaguje! Zabrinuti smo za bezbednost našeg predsednika i molimo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogerini da reaguje! "Zabrinuti smo za bezbednost našeg predsednika i molimo..."

Iz Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM reagovali na Veseljijeve pretnje

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM očekuje da američka ambasada u Prištini i visoka predstavnica EU Federika Mogerini" hitno reaguju povodom otvorenih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koje je uputio predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji.

Pročitajte i:

- Zabrinuti smo za bezbednost našeg predsednika i molimo i apelujemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve bezbedonosne strukture Kfora, UNMIK-a, EULEKS-a da stanu u zaštitu predsednika Republike Srbije tokom posete AP Kosova i Metohije - apeluju iz Udruženja.

Veselji je danas izjavio da je Priština izdala dozvolu za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da ta odluka, u slučaju destabilizacije, može biti i promenjena.

- Ako odlučimo da ne dođe, Vučić neće ući na Kosovo - rekao je Veselji i zapretio da bi Vučić, ako bi došao bez dozvole, prošao isto kao i Marko Ðurić, prenosi Kosova preš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.