Izvor: S media, 12.Mar.2012, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modriča: Priveden zbog silovanja dečaka

Luka Kertić (55) iz Borovog Polja kod Modriče uhapšen je u ponedeljak oko 14 časova zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja nad detetom.

Pripadnici kriminalističke policije Centra javne bezbednosti Doboj i policijske stanice u Modriči, po nalogu Maje Todorović, tužioca za maloletnike Okružnog tužilaštva u Doboju, lišili su slobode Kertića.

Atina: Uhapšen arhimandrit pedofil

Operacija "Vruća Linija": Zlostavljali i male >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bebe

Brutalno privođenje: Devojka vrišti dok joj policajci zavrću ruku! (VIDEO)

Kako je rečeno u policiji, osumnjičeni Luka Kertić biće predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju nakon kriminalističke obrade.

U Borovom Polju su šokirani saznanjem da se tako nešto desilo u njihovom selu i niko ne želi bilo šta da komentariše, samo odmahuju rukom u neverici.

"Posle slučaja profesora Milorada Savkića koji je obljubio petnaestogodišnju učenicu i bio oslobođen svake odgovornosti, ne treba se čuditi da nam se ovako nešto dešava. Biće i gorih stvari, jer mi nemamo sudstvo koje je spremno da kazni i Savkića i tog čoveka, i sve druge nasilnike, ako se dokaže da su to uradili. Mi smo kao društvo u raspadanju", rezignirano kaže Modričanin, koji moli da mu se ne spominje ime u novinama, jer kako kaže:

"Mogao bih imati više problema zbog ove izjave, nego pedofili zbog zločina."


(Novosti)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhapšen pedofil iz Modriče

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Mar.2012, 15:18

Muškarac, čiji su inicijali L.K, iz Modriče uhapšen je pod optužbom da je vršio polno nasilje nad djetetom. Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Modričaninu Luki Kertiću, koji je seksualno zlostavljao maloljetnog dječaka iz ovog grada, prenosi Srna. Njega su juče uhaspili pripadnici...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.