Modni promašaji na dodeli Zlatnih globusa: Hale Beri i Luis Liu  najgore odevene

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni promašaji na dodeli Zlatnih globusa: Hale Beri i Luis Liu najgore odevene

Čak se i slavnim lepoticama poput Hale Beri i Luisi Liu dešava da za crveni tepih izaberu haljinu koja ne samo da ne laska njihovoj figuri već je prava modna katastrofa, a upravo se njima to dogodilo na sinoćnjoj dodeli "Zlatnih globusa"

Hale Beri se odlučila za veoma smelu haljinu modne kuće "Versaće" koja je otkrivala više nego što je pokrivala. Pored vrlo nejasne šare i zbrke od kolorita, haljina je bila izrezana na nekoliko mesta oko struka, te je delovalo kao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sklepana na brzinu.

Samo poziranje Hale Beri sa jednom isturenom nogom mnoge je podsetilo na "Andželina momenat" sa prošlogodišnje dodele Oskara.

Lusi Liu izabrala je haljinu Karoline Erere, ali se na žalost iz mase izdvajala iz sasvim pogrešnih razloga. Izgledalo je kao da je na sebe navukla veliki cvetni šator, a modni kritičari smatraju da nije toliko problem u samom kroju haljine koliko u šari koja je podsećala na zidne tapete iz nečije kuhinje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Modni promašaji na dodeli Zlatnih globusa: Hale Beri i Lusi Liu najgore odevene

Izvor: Blic, 14.Jan.2013

Čak se i slavnim lepoticama poput Hale Beri i Luisi Liu dešava da za crveni tepih izaberu haljinu koja ne samo da ne laska njihovoj figuri već je prava modna katastrofa, a upravo se njima to dogodilo na sinoćnjoj dodeli "Zlatnih globusa"..Hale Beri se odlučila za veoma smelu haljinu modne kuće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.