Modni kreator Lajam Galager

Izvor: RTS, 09.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni kreator Lajam Galager

Pevač "Oejzisa" Lijam Galager rešio je da unovči svoj imidž koji su klinci godinama "skidali", tako što je pokrenuo sopstvenu modnu liniju "Priti Grin".

Tinejdžeri su godinama "krali" izgled Lijama Galagera, bilo da je reč o frizuri, zulufima ili odeći, a sada je frontmen grupe "Oejzis" odlučio da zaradi na statusu modne ikone.

Gitarista britanske grupe "Oejzis", Noel Galager, obećao je fanovima da će im biti vraćene pare za ulaznice, pošto je struja u dva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navrata nestajala na njihovom koncertu u Mančesteru.

Na prvom koncertu posle četiri godine u tom gradu, okupilo se u četvrtak uveče 70.000 obožavalaca, ali zbog tehničkih problema nastup je prekinut ukupno na pola sata.

Ulaznice su koštale 45 funti, a Noel Galager se zahvalio svima koji su došli i poručio im da je koncert besplatan. "Svako ko je sačuvao ulaznicu dobiće pare nazad."

Ukoliko svi posetioci refundiraju novac, to će "Oejzis" koštati tri miliona funti.

Lijam je lansirao kolekciju koju je nazvao "Priti Grin" (Pretty Green), u čast njegove omiljene pesme rok grupe "Džem".

"Frka" koja se digla oko novog brenda je velika i hiljade mladih nestrpljivo čeka da se pojavi u prodavnicama. 

Na svoj otvoreni način, Lijam je objasnio zašto je odlučio da uplovi u modne vode: "Razlog zašto ovo radim jeste to što volim odeću. Pravićemo odeću kakva se meni sviđa. Ako se ljudima dopadne, utoliko bolje, ako im se ne sviđa, ne sviđa im se".

Kolekcija će biti potpuno prilagođena njegovom stilu i kreirana po njegovim uputstvima, a sastojaće se od majci, jakni, šalova sa "polka" šarama, trikotaže i cipela, objavljeno je na sajtu "Skaj njuza".

"Ako već želite to da uradite, morate biti posvećeni tome. Jedva čekam. Mislim da će biti dobro", dodao je Galager. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.