Moderne tuš kabine

Izvor: Blic, 21.Okt.2009, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderne tuš kabine

Zašto klasično kada može jednostavno i lepo? Klasične tuš kabine koje se koriste u većini domova, su standardnog oblika, veličine, bele boje i uglavnom su varijacije na temu iste.



Umesto klasične tuš kabine, koja je između ostalog zahtevna za održavanje, dovoljno je ograditi prostor staklenim panelima ukoliko za to imate mesta.Stakla za tuš kabine moraju biti kaljena jer im se tako povećava čvrstoća i otpornost. Na ovaj način dobijate jedinstvenu tuš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kabinu prilagođenu vašem kupatilu. Ovakva kabina vam pruža komforniji prostor za tuširanje i vaš mali spa kutak. Ugradnja tuš kabine sa transparentnim staklom je uz to odlično rešenje za one koji žele vizuelno da povećaju malo kupatilo.

Sve što je potrebno jeste da ogradite prostor oko slivnika, stavite podlogu na kojoj ćete stajati (rešetku) i pričvrstite staklo za pod i zidove. Staklena vrata tuš kabine mogu se klasično otvarati prema spolja (ili unutra) ili mogu biti klizna u zavisnosti koje je veličine vaše kupatilo.

Napravite sebi ugodjaj kao da ste u hotelu ili spa centru. Budite maštoviti i hedonisti pa u tuš kabinu kao podlogu stavite beli tucanik, drvenu rešetku ili brodski pod. Ili se jednostavno vodite starom klasikom keramičkim pločicama. Tuš kabina može postati ukras vašeg kupatila.

Širok spektar tuševa i masažera će upotpuniti vaš ugođaj. Danas se na tržištu mogu naći razni hidromasažni tuševi, razne prskalice čiji mlaz vode usmeravanjem po želji, masira određene delove tela.

Kao dodatni ugođaj u tuš kabini, možete ozidati malu konzolu za sedenje ili jednostavno staviti drvenu ošupljenu kocku. Takođe možete iskoristiti svaku nišu u zidu unutar tuš kabine koju možete pretvoriti u police.

Uvek se možete opredeliti i za jeftinije rešenje. Ukoliko vaše kupatilo dopušta to, moguća su rešenja i bez staklenih vrata. Jednostavno ozidana pregrada od poda do plafona iza koga se nalazi tuš.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.