Izvor: Danas, 14.Okt.2011, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda za najmlađe i najslađe

Treći dan 19. Herbafast Fashion Selectiona u pozorištu Madlenianum bio je posvećen modi za najmlađe, uz revije „Moj kroj“, Chicco kolekcije i kolekcije dečije obuće Naturino. Revija „Moj kroj“ i modni kreator Jasna Janković predstavili su kolekciju jesen-zima 2011/2012, namenjenu devojčicama i dečacima svih uzrasta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MALI MANEKENI NA FEŠN SELEKŠENU

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 09:54

Tako se to radi! Na 19. Herbafast fešn selekšenu protekao je najveseliji dan! Mali manekeni prošetali su pistom u kreacijama renomiranih dečjih brendova „Naturino“, „Kiko“ i „Moj kroj“...Tako se to radi!..Na 19. Herbafast fešn selekšenu protekao je najveseliji dan! Mali manekeni prošetali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.