Moćno: Žena lebdi u sred Ljubljane

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćno: Žena lebdi u sred Ljubljane

Na velikoj vrelini žena koja sedi u vazduhu i lebdi očarala Ljubljančane, ali su mnogi izrazilu sumnju da je to moguće

LJUBLJANA- Žena u haljini koja sedi u vazduhu iako u Sloveniji vlada velika vrućina mnogi prolaznici na Prešernovom trgu u Ljubljani nisu mogli verovati svojim očima šta se dešava ispred njih.

Iako se okupio veliki broj radoznalaca žena je spokojno lebdela u vazduhu i igrala zamišljenu predstavu.

Mnogi prolaznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se oduševljavali ali fotografu i slučajnom prolazniku Vesminu Kajtazoviću radoznalost nije dala mira.

-Hodao sam oko nje, njega- više nje, odjednom joj je čak izrasla i brada. Hodao sam oko lebdeće žene, ali ona se nije obazirala već je nema držala štap i lebdela, kaže u izjavi za Slovenske novice Vesmin Kajtazović.-

On kaže da ga je jedna studentkinja antropologije koja se zatekla upozorila na deblji deo pod tepihom, koji se nalazi ispod lebdeće žene, za koji je on pomislio da je u pitanju posebno postolje.

Svoju radoznalost pišu Slovenske novice Kajtazović je otkrio na internetu u prilogu BBC koji prikazuje razotkrivanje misterije kako lete indijski fakiri i njihovi učenici uključujući i ovu ženu sa trga u Ljubljani.

Naime u njihovoj haljini nalazi se savijena metalna stolica na kojoj sedi fakir toliko vremena da novac koji se nalazi u vrču više nije sitniš već ogromna količina novca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Moćno: Žena lebdi usred Ljubljane

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012

Na velikoj vrelini žena koja sedi u vazduhu i lebdi očarala Ljubljančane, ali su mnogi izrazilu sumnju da je to moguće..LJUBLJANA- Žena u haljini koja sedi u vazduhu iako u Sloveniji vlada velika vrućina mnogi prolaznici na Prešernovom trgu u Ljubljani nisu mogli verovati svojim očima šta se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.