Mobilna ekspozitura banke Poštanska štedionica od srede na pijaci Zvezdara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:48

Mobilna ekspozitura banke Poštanska štedionica od srede na pijaci "Zvezdara"

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca.

Na pijaci "Zvezdara", poznatijoj kao Cvetkova pijaca, od srede, 10. marta biće postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Od srede do petka od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i više od toga. U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica  moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.