Mobilna ekspozitura banke Poštanska Štedionica u petak i subotu na pijaci Dušanovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 18:55

Mobilna ekspozitura banke "Poštanska Štedionica" u petak i subotu na pijaci "Dušanovac"

Zbog velikog interesovanja, na pijaci „Dušanovac“ u petak i subotu, 11. i 12. februara biće postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Posetioci ove pijace kao i prodavci, u petak i subotu u periodu od 08 do 13 sati, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obave druge transakcije. 

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica  moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otvaranje tekućih računa.

JKP „Gradske pijace“ omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.