Mobilna ekspozitura Poštanske štedionice od sutra na Ðermu

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 16:21

Mobilna ekspozitura Poštanske štedionice od sutra na Ðermu

Zbog velikog interesovanja na pijaci "Ðeram" od sutra će ponovo biti postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica, najavilo je JKP "Gradske pijace".

Od četvrtka do subote od 8 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci će moći da podižu gotovinu sa bankomata, ali i više od toga.

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri -uplate, isplate, kao i otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tekućih računa.

JKP „Gradske pijace“ u saopštenju navode da će biti omogućeno snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca.

S obzirom na to da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu novinu koja će značajno mnogima olakšati kupovinu.

Mobilna bankarska ekspozitura se sa pijace „Ðeram“ 27. maja seli na pijacu "Dušanovac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.