Mnogo zabave tokom leta na našim skijalištima

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 16:08

Mnogo zabave tokom leta na našim skijalištima

Proteklog vikenda Užičani su otvorili letnju sezona u klisure reke Đetinje, a danas je otvorena i letnja sezona na skijalištu Tornik na Zlatiboru.
Prateći trendove svetskih ski centara, skijalište Tornik postaje leti veliki zabavni park sa zip lajnom, bobom na šinama, planinskim biciklizmom, atraktivan za sve goste spremne za adrenalinsku zabavu.

 Do vrha Tornika se može popeti dobro uređenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pešačkim stazama, ali pravao uživanje je vožnja žičarom sa koje se pruža fatnastičan pogled na Zlatibor, a pogled seže i do Ovčara, Kablara, Tare, Rudinka, Povlena, Maljena, pa i do Kopaonika kada je lep i sunčan dan.
Uz maksimalnu brigu zaposlenih u Skijalištu o bezbednosti gostiju, prvog dana letnje sezone svi sadržaji su bili besplatni za posetioce.
Dejan Ćika, direktor Skijališta  Srbije je optimista, veruje da će ove godinabiti bolja od prethodne u kojoj je prodato 40.000 karata. 
Na putu do Zlatibora, gde se trenutno odmara oko 5.000 gostiju, predahnete u Užicu, uz vožnju kajakom kanjonom Đetinje, zaštićenim predelom izuzetnih odlika
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.