Mlekara Naša Zlatka  ponela i žig Dobro sa Zlatibora

Izvor: Beta Video, 24.Sep.2022, 18:42

Mlekara ``Naša Zlatka`` ponela i žig ``Dobro sa Zlatibora``

BEOGRAD - Mlekara ``Naša Zlatka`` je ponela i žig ``Dobro sa Zlatibora`` koji je registrovan u Zavodu za intelektualnu svojinu, a nosilac je poljoprivredno društvo za razvoj poljoprivrede zlatiborski ``Eko agrar``.``Žig imaju pravo, pored proizvodjača hrane, da ponesu i tradicionalni predmeti, kategorisana seoska i turistička domaćinstva i restorani. Cilj je da sirovina bude sa Zlatibora. Potrošačima se žigom garantuje poreklo i kvalitet tradicionalnih proizvoda zlatiborskog kraja``, rekla je rukovodilac mlekare Rumenka Lučić.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Nestašica mleka u Srbiji nije uticala na mlekaru ``Zlatka``

Izvor: Beta Video, 24.Sep.2022

BEOGRAD - U vezi sa situacijom nestašice mleka u Srbiji, rukovodilac mlekare Rumenka Lučić je rekla da takva situacija nije uticala na mlekaru ``Zlatka`` jer ona saradjuje sa manjim proizvodjačima mleka i naglasila da je ``kvalitet proizvoda bitniji od količine``.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.