Mladu novinarku identifikovali na osnovu računa za mobilni

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladu novinarku identifikovali na osnovu računa za mobilni

Mlada novinarka Tamara Miladinović (25), poginula je u požaru u diskoteci "Kontrast". U stanu u Ulici Vladimira Nikolića 14 tišina i muk. Prijatelji i porodica dolaze da izjave saučešće, svi u neverici da njiihove Tamare više nema. Njeni roditelji, Desanka i Branko nisu bili kod kuće.

Policija: Uzrok požara neispravne instalacije

Novi Sad: Održana komemoracija žrtvama požara (FOTO)

Vlasnik i zakupci diskoteke "Kontrast" sutra pred sudijom

-Dale >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su mi Tamarin telefon i njene stvari, sve je ostavila kada je otišla u toalet. Nije imala ni ličnu kartu kod sebe, identifikovali su je na osnovu računa za mobilni koji joj je ostao u džepu. Televiziju ni ne gledam, ne mogu. Njene drugarice sa kojima je izašla došle su kod nas rano ujutru, od njih smo i saznali za tragediju. Pričale su, nisam ih ništa ni razumeo, priča Nenad Miladinović, rođeni brat tragično nastradale Tamare.

- Igrala se sinoć sa mojim detetom kao nikada pre, smejale su se i šalile, a onda je izašla i nije se više vratila. Ne verujem u sudbinu, ali ne znam kako drugačije ovo nazovem. Njih su prve pozvali da identifikuju telo. Pustili su ih da ostanu svega dva, tri minuta – priča u neverici Nenad.

Prijatelji koji su došli da izjave saučešće kažu da Tamara te kobne večeri nije ni nameravala da izađe.

- Nije išla u izlaske dva meseca. Zove me Desa u nedelju rano ujutru, kaže, nastradala mi Tamara. Odmah sam došla, mi smo prijatelji već 20 godna, zovemo jedni druge kumovima. Kaže mi Desa, u subotu, oko 22. 30 sati Tamaru je nazvala drugarica da odu na piće, stigli su im neki prijatelji valjda. Desa joj je govorila da ne ide, ona se premišljala, hoće, neće. Oprala je kosu i izašla iz kuće baš kasno, posle ponoći. Tek je stigla tamo i to se desilo - priča suznih očiju kuma porodice Miladinović.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.