Mlađan Đorđević traži potvrdu da je saradnik ruske službe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 09:24

Mlađan Đorđević traži potvrdu da je saradnik ruske službe

Mlađan Đorđević, jedan od osnivača Saveza za Srbiju, zatražio je danas od predsednika Srbije Aleksandra Vučića potvrdu da je čovek ruske službe i da je neko ko rukovodi protestima u Beogradu.

Vrlo dobro znaš da ti je Miki Rakić, kao opozicionaru, dao čudni sertifikat da nisi saradnik britanske službe, jer si to tražio od njega, navodi se u pismu objavljenom u listu Danas.

Evo sada ja, opozicionar, tražim od tebe da potvrdu ne da nisam, već da jesam čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ruske službe i neko ko rukovodi ovim protestima. Kad već ne smeš javno da izgovoriš, napiši mi da Rusi preko mene organizuju proteste u Beogradu, poručio je Đorđević.

Ja stvarno jesam bio organizator protesta, onih studentskih daleke 1991. i 1992. godine, u vreme kada si i ti bio student. Nisam te viđao na tim protestima, jer si ti izabrao da budeš navijač, šešeljevac, podsetio je Đorđević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.