Mladići sa Zakintosa stigli u Srbiju: Ne branimo se sa slobode, već smo pušteni na slobodu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići sa Zakintosa stigli u Srbiju: Ne branimo se sa slobode, već smo pušteni na slobodu

Jedan od mladića koji su nakon smrtonosne tuče na Zakintosu i hapšenja došli u Srbiju kaže za B92 da se ne brani sa slobode, već da je pušten na slobodu.

Kako je rekao, on i drugi pušteni mladić jesu snimljeni sigurnosnim kamerama, ali nisu bili učesnici, već su se "našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

- Srećan sam što sam došao kući - rekao je Nenad Jovanović, mladić iz Rečice kod Žitorađe, kome je danas 22. rođendan.

"Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ranije preneo da su trojica osumnjičenih za ubistvo Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos puštena uz kauciju od 5.000 evra da se brane sa slobode.

Nenad Jovanović i Siniša Petrović su ubrzo stigli u Srbiju.

Petorici uhapšenih, među kojima je jedan Grk, jedan Srbin iz Bosne s britanskim pasošem i trojica srpskih državljana, određen je pritvor do početka suđenja.

Oni će biti prebačeni u zatvor u mestu Avlona, oko 50 kilometara udaljenom od Atine.

Saslušanje kod istražnog sudije poslednjeg uhapšenog srpskog državljanina na Zakintosu, osumnjičenog da je učestvovao u tuči u kojoj je nastradao američki turista, odloženo je za sutra u 17 časova, rekla je za N1 njegova braniteljka, advokatica Zora Dobričanin Nikodinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.